Meniu

2014 m. lapkričio 25 d., antradienis

Katalogas Knygų Kalėdų draugams

 Lietuvos mažų ir vidutinių leidėjų asociacija paleido   specialiai Knygų Kalėdoms sukurtą knygų katalogo modulį. Kiekviena biblioteka, užsiregistravusi WWW.knygukatalogas.lt gali suformuoti jai reikalingų knygų krepšelį  iš  virš 1100 kataloge esančių knygų, kad knygų pirkėjai ar aukotojai galėtų nupirkti ar  padovanoti ne bet kokias, bet bibliotekininkų  pageidaujamas knygas.  Norint pasinaudoti ne tik akcijos reklamine banga, bet ir nuolaidomis, belieka atsisukti į elektroninius knygynus.

Šiandien parašysiu kol kas tik apie vieną galimybę - www.knygukatalogas.lt.
Šią svetainę specialiai akcijai sukomponavo Lietuvos mažų ir vidutinių leidyklų asociacija.

Joje registruotis gali ne tik knygų dovanotojai, bet dovanų gavėjai - bibliotekos (mokyklos): jos čia gali nurodyti (pažymėti paukšteliu iš meniu), kokių leidinių jos pageidautų. Taigi, ši vieta yra savotiškas „Pageidavimų sąrašas".

Labai svarbu ir tai, kad knygų dovanotojai čia turi galimybę nurodyti, kuriai mokyklai skiria savo dovaną. Adresatą, t.y. mokyklą, kuriai knygos skiriamos, reikia įrašyti skiltyje „Komentaras“ (prieš tai ištrynus žodžius „Visos bibliotekos“).

Kataloge esančioms knygos akcinė nuolaida netaikoma. Palyginusi kainas su kai kuriomis kitomis svetainėmis pastebėjau, kad čia kai kurių leidinių kaina jau yra 20 proc. mažesnė arba atitinka leidyklos kainą.

Prašome jūsų pagalbos kuo plačiau  paskleidžiant  informaciją bibliotekoms.

Pagarbiai, 
Sigitas Ladukas
Lietuvos mažų ir vidutinių leidėjų asociacijos prezidentas
+370 686 61711

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą