Meniu

2014 m. kovo 25 d., antradienis

Mokymų programa "Projektų valdymas mokyklų bibliotekininkams"

Mūsų LBD Mokyklų Skyriaus partneriai Vilniaus Apskrities Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka, 2013 m. ištyrusi mūsų poreikius,  organizuoja ilgalaikius mokymus projektų valdymo tema.
Mokymų programos „Projektų valdymas mokyklų bibliotekininkams“ tikslas - stiprinti mokyklų bibliotekininkų kompetencijas valdant projektus; skatinti mokyklų bibliotekininkų kūrybingumą ir netradicinį požiūrį į mokyklas bibliotekos veiklas, inicijuoti mokyklų bibliotekininkų bendradarbiavimą per bendrą veiklą.
Mokymų programos tikslinė grupė - Lietuvos bibliotekininkų draugijos Mokyklų skyriaus nariai (mokyklų bibliotekininkai). Taip pat Vilniaus ir Alytaus apskričių bibliotekininkai dirbantys su vaikų informacinio ir skaitmeninio raštingumo ugdymu, taikantys darbe šiuolaikines informacines ir komunikacines technologijas. 

Mokymų trukmė - 60 akad. val. Maksimalus mokymų dalyvių skaičius - 19. Mokymų lektorės - Laura Juchnevič, VAVB Regiono bibliotekų metodikos ir vadybos centro vadovė, ir Neringa Androšiūnaitė, VAVB Regiono bibliotekų metodikos ir vadybos centro vyriausioji metodininkė.
Mokymai vyks trimis etapais:
               I.     balandžio 16 ir 17 dienomis - teoriniai ir praktiniai užsiėmimai (16 akad. val.);
            II.     birželio, liepos, rugpjūčio ir rugsėjo mėn. - nuotoliniai mokymai (36 akad. Val.);
         III.     spalio 30 d. - mokymų apibendrinimas (8 akad. val.).
Mokymų vieta – bibliotekos Konferencijų salė (Administracijos korpusas, III aukštas, įėjimas iš kiemo). Plačiau apie artimiausius šio ciklo mokymus rasite šio tinklaraščio skyrelyje "Renginiai"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą