Meniu

2015 m. sausio 27 d., antradienis

DĖL MOKYKLŲ BIBLIOTEKININKŲ ATLYGINIMŲ PADIDINIMO (1)

Praėjusią savaitę LBD Mokyklų bibliotekų skyrius parengė raštą Švietimo ir mokslo ministrui "Dėl padidinto mokinio krepšelio (MK) lėšų, skirtų bendrojo lavinimo mokyklų bibliotekininkų darbo užmokesčiui didinti reglamentavimo tobulinimo" ir kreipėsi Į LBD. Raštas jau pasiekė ŠMM. Laukiame atsakymo.
LBD pirmininkė Alina Jaskūnienė, gavusi mūsų nusiskundimus dėl nemokamų padidintų atlyginimų mokyklose, apie susidariusią padėtį informavo Lietuvos respublikos prezidentūrą.
Praėjusią savaitę taip pat kreipėmės į LŠPS dėl iškilusių problemų, supažindinome su nepatenkinama padėtimi Respublikoje, paprašėme šiuo klausimu profesinių organizacijų pagalbos. Švietimo profsąjungos taip pat išsiuntė raštą "Dėl mokinio krepšelio lėšų, skirtų bendrojo lavinimo mokyklų bibliotekininkų darbo užmokesčiui didinti, reglamentavimo" į ŠMM ir apie tai informavo internetiniame puslapyje. Žr straipsnį "Bendrojo lavinimo mokyklų bibliotekininkai negali būti diskriminuojami". Ačiū LŠPS ir LŠĮPS pirmininkams Audriui Jurgelevičiui ir Eugenijui Jasinui. Plačiau

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą