Meniu

2014 m. spalio 29 d., trečiadienis

Žaidimas "KNYGŲ LOBIS" - projektas 5-8 klasių mokiniams

 Spalio 24 d. Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus bibliotekoje vyko žaidimo "Knygų lobis" pristatymas. Plačiau apie projektą ir žaidimą galite skaityti čia  Paraginkite mokinius žaisti. Tuo labiau, kad jų laukia ir prizai.Taip pat  rasite nuotraukų iš šio projekto ir žaidimo čia bei straipsnį apie jį čia.
Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus bibliotekoje š.m. balandžio mėnesį vykusiame seminare  “Projektų valdymas mokyklų bibliotekininkams” metu, kuriame dalyvavo  net 12 LBD Mokyklų skyriaus narių buvo parašytas projektas "Knygų lobis", kurio finansavimui buvo duota paraiška Lietuvos kultūros tarybai ir gautas dalinis  finansavimą. Buvo sukurtas    edukacinis kompiuterinis žaidimas “Knygų lobis” skirtas 5-8 klasių mokiniams.



1 komentaras:

  1. Paskutinį spalio penktadienį iš progimnazijos vykome į A.Mickevičiausviešąją biblioteką.Ten nuvykę susipažinome su P.Vilešio progimnazijos mokiniais.Pasiskirstę grupėmis, gavome pirmuosius laiškus su užduotimis ir bibliotekos žemėlapius.Po duoto starto prasidėjo žaidimas.Iš to, kas buvo parašyta laiške, turėjome nuspręst, į kurią bibliotekos vietą turime toliau eiti.Jei teisingai surasdavome vietą, ten mūsų laukdavo kitas laiškas su nurodymais, kur toliau keliaut, bei kitas klausimas.Klausimo atsakymą galėjome sužinoti toje bibliotekos vietoje, į kurią mus nuvedė nurodymai laiške.Mes bėgiojome po biblioteką, ieškojome vokų ir atsakymų, o bibliotekos lankytojai stebėjosi vaikų gausybe...Po žaidimo vaišinomės tortu, sultimis ir saldainiais, o organizatoriai skaičiavo rezultatus, kiek teisingų atsakymų surašėm.Po apdovanojimų sužinojome, kaip galime užsiregistruoti žaidime ,,Knygų lobis''- atsakinėti į knygų klausimus.
    Manau , kad tą dieną visi linksmai ir smagiai praleidom laiką.
    Augustė Kontvainaitė 8d klasė

    AtsakytiPanaikinti