Meniu

2013 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

Dėl LiBiTOP projekto tyrimo

Mielos kolegės, mes galime padėti VU docentės Zinaidos Manžuch vadovaujamai LiBiTOP tyrėjų grupei atlikti tyrimą dėl apskričių viešųjų bibliotekų paslaugų gerinimo. Kadangi mes LBD MS esame bendradarbiavimo partneriai su Vilniaus apskrities A. Mickevičiaus viešąja biblioteka tai geriausiai galėtume rašyti atsiliepimus ir vertinimus būtent šiai bibliotekai paspaudę šią  nuorodą: http://distance.ktu.lt/limesurvey/index.php?sid=66956&lang=lt)
Tačiau žemiau laiške yra nuorodos ir į kitų apskričių viešąsias bibliotekas. Jeigu jūs, kaip mokyklų bibliotekų darbuotojos, gaunate pagalbos ir paslaugų iš kitų apskričių viešųjų bibliotekų, galite užpildyti ir kitoms bibliotekoms skirtas anketas.  
   I. Kryžanauskienė LBD MS pirm.



Gerbiami bibliotekų darbuotojai,

nacionalinis projektas LiBiTOP (http://libitop.blogspot.com/) atlieka Alytaus ir Vilniaus apskrityse veikiančių bendrojo lavinimo mokyklų ir  savivaldybės viešųjų bibliotekų darbuotojų apklausą apie naudojimąsi bei pasitenkinimą Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos paslaugomis. 

Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešoji biblioteka teisės aktų įpareigota teikti paslaugas regione veikiančioms bendrojo lavinimo mokykloms ir savivaldybės viešosioms bibliotekoms, todėl svarbu įvertinti šių paslaugų kokybę ir atitikimą vartotojų poreikius.

Apklausos rezultatai bus panaudojami rengiant Lietuvos valstybinės reikšmės ir apskričių viešųjų bibliotekų vaidmenų, funkcijų, paslaugų, valdymo galimybių studiją. Joje bus pateikiamos rekomendacijos apskričių viešųjų bibliotekų vadovams ir steigėjams dėl paslaugų gerinimo.

Maloniai prašome užpildyti anketą internete (paspauskite šią nuorodą: http://distance.ktu.lt/limesurvey/index.php?sid=66956&lang=lt) bei išplatinti nuorodą į anketą ir šį pranešimą visiems Jūsų bibliotekoje dirbantiems kvalifikuotiems specialistams bei profesionaliems bibliotekininkams.

Apklausa aktyvi iki gruodžio 22 dienos.

Jūsų nuomonė labai svarbi siekiant užtikrinti aukštą apskričių viešųjų bibliotekų paslaugų kokybę. Tikimės Jūsų aktyvaus dalyvavimo apklausoje!

Visais klausimais dėl apklausos galima kreiptis į mane el. paštu ir telefonu.

Su geriausiais linkėjimais,

doc. dr. Zinaida Manžuch
projekto LiBiTOP tyrėjų grupės vadovė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą