Meniu

2013 m. lapkričio 8 d., penktadienis

Atėjo laikas akcijai „NEUŽMIRŠTUOLĖS - 2“ !!!

 Sveiki mieli kolegos - muziejininkai, bibliotekininkai, kultūros centrų darbuotojai, visi einantys per kultūros lauką, sėdami ir augindami, duodami, bet ne imdami...
Vis dar įrodinėjame savo reikalingumą, vis dar turime priminti apie savo buvimą šioje žemėje ir pažadus duotus mums. Viešojoje erdvėje godžiai sekame pasirodančius negausius pranešimus (dažnai apsiribojančius tik ,,bėgančios eilutės“ principu), kad kultūros darbuotojams „ieškoma“, „planuojama surasti“ 25 milijonus darbo užmokesčiui padidinti.
Laikėmės, laikomės ir toliau kartu laikykimės nuostatos, kad turi būti skirti 49 milijonai ir pradėta įgyvendinti kultūros darbuotojų darbo užmokesčio didinimo programa.
Tęskime Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės – Bitės viešosios bibliotekos darbuotojų gražų sumanymą - akciją „NEUŽMIRŠTUOLĖS“, kuri sukėlė platų atgarsį visuomenėje, valstybės valdymo institucijose ir įstaigose.
Atėjo laikas akcijai „NEUŽMIRŠTUOLĖS - 2“!
Šiuo metu parengtas atviruko „NEUŽMIRŠTUOLĖS 2“ elektroninis variantas (Prisegtuke, atvirukas Nr. 1) ir atviruko spausdinimo versija (Atvirukas Nr.2). 

Kviečiame Jus atsispausdinti atviruką ir siųsti Prezidentūrai, Seimo nariams, Vyriausybei, visiems ministrams ir viceministrams.

P.S. LBD MS nariams atvirukai bus išsiųsti el. paštu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą